Voorstellen: Tom van Suilen

Deze week weer een nieuwe voorstelronde! Vandaag stellen we graag aan jullie voor: Tom van Suilen!

Vraag: Hoe oud ben je?
Antwoord: 32 jaar

Vraag: Wat maakt jou een echte Winssenaar?
Antwoord: Geboren op de Katterik en nog steeds wonend in Winssen, maar nu op de Bongerd. Ik zet mezelf graag in voor bestaande en nieuwe Winssense initiatieven. Zo ben ik onder andere vrijwilliger bij Waanzinnig Winssen, bestuurslid van de Weekenders, medeorganisator van de Kerlszitting en carnavalist in hart en nieren. Ik draag Winssen een warm hart toe en wil graag oud worden in het mooie dorp.

Vraag: Vanuit welke achtergrond ben je bij Krachtig Winssen terechtgekomen?
Antwoord: Door mijn betrokkenheid bij het dorp op de verschillende manieren in de afgelopen jaren, de wil om dit ook voor de aankomende jaren door te zetten en te zorgen dat iedereen trots is en blijft op Winssen.

Vraag: Wat voeg jij toe aan Krachtig Winssen?
Antwoord: Mijn enthousiasme en inzet voor het dorp, kennis van het dorp en de ervaringen vanuit het bedrijfsleven met bouwen en wonen.

Vraag: Wat wil jij graag bereiken met Krachtig Winssen?
Antwoord: Op korte termijn extra woningen voor jong en oud om zo het dorp levendig en in evenwicht te brengen. Voor de lange termijn wil ik zorgen dat Winssen een stem blijft houden in de ontwikkelingen van ons dorp, zodat we een mooi en gezellig dorp blijven houden!

Vraag: Wat zou jij de Winssenaren graag willen meegeven?
Antwoord: We hebben een mooi en gezellig dorp waar we trots op mogen zijn, laten we dit samen voor de komende jaren ook zo houden en Winssen een goede toekomst geven voor jong en oud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *