Voorstellen: Gerry Schreven-Verploegen

Deze week weer een nieuwe voorstelronde! Vandaag stellen we graag aan jullie voor: Gerry Schreven-Verploegen!

Vraag: Hoe oud ben je?
Antwoord: 68 jaar

Vraag: Wat maakt jou een echte Winssenaar?
Antwoord: Een echte Winssenaar ben je als je er geboren bent. Toch voel ik me een echte Winssenaar. We wonen al 46 jaar in Winssen en vanaf toen zijn we actief bij het dorp betrokken. Eerst in de Kikkerbuurt en bij de Zonnebloem. Later zijn we in de Hooge Biezen-buurt gaan wonen. Nu wonen we bij de Molenhanen en zo hebben we Winssen goed leren kennen. Verder altijd lid geweest van de K.V.O. Wat nu ‘Vrouwen van Nu’ heet.

Vraag: Vanuit welke achtergrond ben je bij Krachtig Winssen terechtgekomen?
Antwoord: Vanuit de Euregio en Gemeente werd ik gevraagd om met anderen deze groep aan te vullen. Ik denk omdat ik actief ben bij de parochie en omdat ze ook mensen met een bepaalde leeftijd wilde hebben in de groep.

Vraag: Wat voeg jij toe aan Krachtig Winssen?
Antwoord: Met mijn achtergrond en ervaring wil ik me inzetten voor ons dorp. De jeugd kunnen we niet missen om een actief en leefbaar dorp te blijven. Voor de ouderen in ons dorp wil ik me ook inzetten zodat zowel jong als oud zich blijft thuis voelen in ons dorp . Ik denk dan vooral aan meer-generatiewoningen en woningen die betaalbaar zijn voor starters.

Vraag: Wat wil jij graag bereiken met Krachtig Winssen?
Antwoord: Dat jong en oud een geschikt plekje heeft om er gelukkig te kunnen zijn.

Vraag: Wat zou jij de Winssenaren graag willen meegeven?
Antwoord: Als iedereen zich om elkaar bekommert en kijkt wat je voor een ander kunt doen, dan hebben we een fijne buurt en zo ook een prachtig dorp. Dan is iedereen gelukkig!

Daarbij hoort ook dat we ons dorp netjes en schoon houden. Denk hierbij aan zwerfafval oprapen en de stoep voor je oude buurtjes schoonhouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *